1 augustus 2024

Zomer-editie Ways to Sea

De zomereditie van het online magazine Ways to Sea is live. En omdat de beschikbare leestijd in de vakantieperiode wat hoger is dan normaal, drie uitgebreide interviews Victoria Oppenheim (TMA), Stuart Kemp (Port of Amsterdam) en Astrid Kee, uitvoerder van het Maritiem Masterplan.

Volgens Victoria Oppenheim, commercieel directeur bij TMA Logistics, begint alles met duurzaamheid. Door dat prisma kijkt het bedrijf naar ieder nieuw project.

Astrid Kee, programmadirecteur Maritiem Masterplan ziet het Maritiem Masterplan als een unieke kans voor de maritieme sector om het ongunstige tij te keren. Zeker nu het 210 miljoen euro toegekend heeft gekregen uit het Nationaal Groeifonds.

Stuart Kemp is sinds dit voorjaar de nieuwe Hoofd Operatie bij Port of Amsterdam. In dit magazine lees je wie hij is en waar hij zich als Hoofd Operatie mee bezighoudt.

Zeehavendagen Amsterdam 2024
We blikken ook nog even terug op de succesvolle Zeehavendagen Amsterdam 2024. Maar liefst 20.000 bezoekers hebben het evenement dit jaar bezocht.

Dit jaar is ook het eerste jaar dat de campagne ‘Werken in de Haven’ van start is gegaan. Wat heeft de campagne tot nu toe opgeleverd? En vergeet ook niet het artikel over het Zeemanshuis te lezen. Ze hebben dringend donaties nodig!

Veel leesplezier! Klik hier voor het online magazine.

Deel dit artikel