19 juli 2024

Zeehavendagen Academy Amsterdam reikt certificaat uit aan studenten

De dit jaar gestarte Zeehavendagen Academy Amsterdam reikte aan 25 MBO- en HBO-studenten certificaten en getuigschriften uit. De groep liep stage bij Amports voor Zeehavendagen Amsterdam of voerde opdrachten uit voor dit evenement. 
MBO- en HBO-studenten ontvingen een certificaat voor hun bijdrage aan Zeehavendagen

De welverdiende certificaten en getuigschriften werden aan uitgereikt op de Zr.Ms.Johan de Witt tijdens Zeehavendagen Amsterdam. Het indrukwekkende vaartuig lag drie dagen aan de kade van de Passenger Terminal Amsterdam en opende haar deuren voor publiek. “De inzet en het enthousiasme van de studenten zijn van onschatbare waarde geweest voor het succes van het evenement”, aldus Roel Mostert, organisator van Zeehavendagen. “Bij deze bedank ik graag A Bunch of Choices, in bijzonder Margit Bosch (oprichter/eigenaar) en Lisa Bosch, voor hun enorme inzet en toewijding voor Zeehavendagen.” Het bureau is bedenker en uitvoerder van het Academy-concept, dat ook door SAIL en Wereldhavendagen wordt ingezet. De organisatie matcht jong talent en onderwijs aan grootschalige evenementen.

Onbekend terrein
Begin dit jaar is Zeehavendagen Academy van start gegaan met als doel studenten in contact te brengen met (bedrijven in) de Amsterdamse haven,  en een bijdrage te leveren aan het evenement. Voor de meesten van was de haven nog onbekend terrein.

Vrijwilligers voor Zeehavendagen
In het voortraject hebben 25 studenten van verschillende mbo- en hbo-opleidingen uit Amsterdam en omstreken gewerkt aan diverse opdrachten en stages. Daarnaast zijn ook nog eens ruim 40 studenten als vrijwilliger op verschillende posities tijdens Zeehavendagen ingezet!

Deel dit artikel