19 september 2024

Havengolfdag 2024: Een geslaagde herkansing!

Op 18 september gingen we in de herkansing met de jaarlijkse Havengolfdag. In het voorjaar kon dit event helaas niet doorgaan vanwege het slechte weer, maar deze keer waren de omstandigheden perfect. Met prachtig golfweer gingen alle deelnemers vol enthousiasme de baan op bij Golfclub Spaarnwoude.

Clinics
De deelnemers aan de clinic waren vol focus bezig hun swing te verbeteren op de driving range. Na een intensieve training liepen ze nog enkele holes om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Drie clinic-deelnemers mochten uiteindelijk een mooie beker mee naar huis nemen: Alma Droog (Port of Amsterdam), Gerbrand Maas (Wilhelmsen Port Services) en Berat Köse (Ozel Opleidingen).

Longest Drive & Neary
De strijd om de Longest Drive was spannend, maar uiteindelijk ging Marco Stengs (Wilhelmsen Port Services) met de beker naar huis. Bij de Neary was het een nek-aan-nekrace tussen Ton Veraart (Havenwerk) en Peter Gutter (Spliethoff). Ton trok uiteindelijk aan het langste eind en mocht de mooie beker in ontvangst nemen.

9-holes wedstrijd
De 9-holes wedstrijd leverde een aantal prachtige scores op. Duncan Clarke (TMA Logistics) eindigde op een verdiende derde plek, terwijl Linton Ligeon (KVSA) de tweede plaats opeiste. Maxime Pollé (Commodity Centre) schitterde met de eerste prijs en ontving daarnaast ook nog de felbegeerde Sjoerd Terpstra wisseltrofee.

Gezellige afsluiting
Na een gezellige borrel op het terras werd er heerlijk getafeld en nagepraat in het restaurant van Golfclub Spaarnwoude. We kijken terug op een geslaagde dag.

Benieuwd naar foto’s van het toernooi? Kijk dan snel of je ook op de foto staat in het online album, klik hier voor het album.

Deel dit artikel