13 september 2024

Havenbarbecue mooie start tweede helft 2024

Het zag er niet naar uit dat de Havenbarbecue met thema Caribbean het droog zou houden. Tropische regenbuien bleven het evenement echter bespaart. De zon, steelband, atmosfeer en catering deden hun werk. Prima aftrap van de tweede helft van het jaar, waarin de havencommunity weer gaat knallen om er een succesvol 2024 van te maken. Een verslag in beeld.

Mooi om te zien aan de opkomst en ambiance dat de Havenbarbecue van Amports, ORAM en de Havenclub nog altijd één van de populairste evenementen in het netwerkprogramma is. Een beetje goed weer helpt daar natuurlijk bij en omdat de Havenbarbecue onder een gelukkig gesternte is geboren stonden we lekker in de zon en bleven de voorspelde buien ons bespaard.

Wellicht was het weer symbolisch voor de positie waarin de haven van Amsterdam zich dit jaar bevindt, aldus Amports-voorzitter Ramon Ernst in zijn openingsspeech. Hij wees nog even op de behaalde successen uit de eerste helft van 2024, maar het is niet altijd goud wat er blinkt. ‘Schouders eronder en knokken voor een goeie positie van de Amsterdamse haven!’

Klik hier voor het beeldverslag van de Havenbarbecue 2024. Tot volgend jaar!

Deel dit artikel